سه نگه سیر غذای محلی کردستان

سه نگه سیر-سنگسیر

مواد لازم برای مصرف 5 نفر

گوشت بوقلمون یا مرغ/ 1 کیلو
عدس/ نصف پیمانه
برنج/ نصف پیمانه
کشک سائیده/ 1 کیلو
نعناع( تر یا خشک)/ مقداری
قیمه/ نیم کیلو
آرد، پیازداغ و نمک/ بمقدار لازم

طرز تهیه:
 

ابتدا گوشت بوقلمون و عدس را با هم می پزید بعد ازاینکه کمی پخته شد برنج را درون غذا می ریزید وقتی برنج هم که پخته و له شد کمی از کشک سائیده شده را به مواد اضافه می کنید. این بار کشک سائیده شده را مقداری شل می کنید و آرد و نعنا و نمک را اضافه کرده درون آش می ریزید. قیمه را بصورت کوفته ریز درآورده و در روغن سرخ می کنید، کوفته ها را در آش می اندازید و بعد پیازداغ را به آن اضافه می کنید. در صورت تمایل می توان ادویه را به آن اضافه کرد.
منبع: نشریه آشپزی کردستان.

/ 0 نظر / 2 بازدید